Nieuws


Privacy Policy

Hardloopschema.nl respecteert jouw privacy en verwerkt jouw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt. Dit in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

1. Bedrijfsgegevens
Checkpoint Gezondheid, Sport en Bewegen
Edisonweg 10-200
2952AD Alblasserdam
email: info@checkpoint-online.nl
telefoon: 078-7519743
Inschrijfnummer KvK: 23093396

2. E-mailadres
a. Hardloopschema.nl gebruikt jouw e-mail adres niet om jouw aanbiedingen te doen op het gebied van andere zaken dan trainingsschema's op het gebied van hardlopen.. Hardloopschema.nl informeert jouw via email wel over nieuwe ontwikkelingen over de website Hardloopschema.nl. Een voorbeeld van nieuwe ontwikkelingen zijn nieuwe trainingsschema's, nieuwe functies en/of mogelijkheden en uitbreiding van de verkrijgbaarheid van trainingsschema's. Je kunt je op ieder moment gemakkelijk afmelden van deze emails. Jouw e-mailadres wordt niet verkocht aan derden.

3. Postadres
Jouw postadres wordt alleen gebruikt om de door jouw bestelde goederen te leveren.

4. Telefoonnummer
Jouw telefoonnummer wordt alleen gebruikt om bij voorkomende problemen rondom jouw bestelling contact met jou op te nemen.

5. Bewaartermijn
Jouw gegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

6. Veiligheid overdragen, ontvangen en opslag van gegevens
a. Hardloopschema.nl maakt gebruik van een SSL verbinding om jouw gegevens te beveiligen.
b. Jouw gegevens worden opgeslagen in niet publiekelijk toegankelijke databases. Deze databases staan in een omgeving die beveiligd is volgens de huidige standaarden.
c. Wachtwoorden worden gehasht opgeslagen.

7. Betaling via internetkassa Multisafepay
De betalingen van bestellingen verlopen via internetkassa Mollie. Zij verwerken zelfstandig uw gegevens en hebben daarvoor hun eigen beleid.

8. Toestemming voor cookies
Met uw toestemming worden cookies op uw apparatuur geplaatst. Door het gebruik van cookies is het mogelijk om de advertenties af te stemmen op voorhanden zijnde gegevens in offline bronnen, kan gebruik worden gemaakt van de geografische locatiegegevens van u als gebruiker en kunnen apparaten worden gekoppeld op basis uw gegevens op meerdere apparaten. Dit alles dient er toe om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn. De cookies dienen er mede toe om de weergave van advertenties te meten, hier inzichten uit te verkrijgen en rapporten te genereren.

9. Account Hardloopschema.nl
Het is mogelijk om een account aan te maken op Hardloopschema.nl. Hiervoor worden naam, email adres en wachtwoord beveiligd opgeslagen. Ook worden uw hardloopgegevens opgeslagen die u zelf invult. Dit zijn lichaamsdimensies, hartslagwaardes, loopsnelheden en gevoel na trainingen. Deze gegevens zijn nodig doch niet verplicht om uw voortgang te volgen, hulp te krijgen bij een vraag over uw trainingsschema en u advies te geven. Uw trainingen worden ook opgeslagen zodat u ze kunt raadplegen en terugzien. Deze gegevens genoemd onder punt 9 worden niet gedeeld met derden.

10. Inzage en verwijdering van jouw gegevens
Op jouw verzoek verstrekken wij aan jou informatie over welke persoonsgegevens er van jou zijn opgeslagen. Op jouw verzoek kunnen deze gegevens worden gewijzigd of verwijderd. Wanneer je een verzoek wilt doen om jouw persoonsgegevens in te zien, wilt wijzigen of verwijderen, neem dan contact op met ons. Onze contactgegevens staan hieronder.

11. Bewaartermijn
Bovenstaande gegevens worden zo lang bewaard als nodig voor de genoemde doeleinden waarvoor de gegevens worden opgeslagen.

12. Contact
Voor vragen over jouw persoonsgegevens en onze privacy policy kun je contact met ons opnemen. Checkpoint Gezondheid, Sport en Bewegen
CheckPoint
Edisonweg 10-200
2952AD Alblasserdam
email: info@checkpoint-online.nl
telefoon: 078-7519743

13. Wijzigingen
Dit privacy beleid kan op elk moment worden gewijzigd. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal je hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.












   
     
 

Hardloopschema.nl maakt
gebruik van cookies.


De Telecommunicatiewet schrijft voor dat iedere website de verplichting heeft te informeren over het gebruik van cookies. Ook dient er toestemming te worden gevraagd te worden voor het specifieke gebruik van cookies. Ook Hardloopschema.nl moet voldoen aan deze wet hoewel wij beseffen dat dit voor de bezoekers van de website onvriendelijk is.

Hardloopschema.nl gebruikt cookies om onder andere de website te optimaliseren, voor social media en voor het vertonen van relevante advertentie. Ook kunnen cookies worden gebruikt om relevante advertenties te tonen op websites van andere partijen.

Door hieronder op "Akkoord" te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.

Excuses voor de overlast.

Team Hardloopschema.nl
contact@hardloopschema.nl